Statief voor brievenbus 'Bobi' Bekijk groter

Statief voor brievenbus 'Bobi'

Statief in groen of blauw voor model Bobi

Kwalitatief hoogwaardig statief voor brievenbus model "Bobi". Het statief is speciaal ontworpen voor de groene of blauwe brievenbus (441160) maar kan eventueel ook gebruikt worden voor de roestvrij stalen uitvoeringen van het model "Bobi" (441160).

Meer details

165,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 180 cm
Breedte 41 cm
Diepte 8 cm
Type brievenbus statief
Kleur brievenbus geen
Materiaal brievenbus rvs
Inclusief slot nee

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: rvs statief voor brievenbus

Een groen en blauw statief dat speciaal is ontwikkeld voor het brievenbusmodel "Bobi" in de corresponderende kleuren groen en blauw. Het model is een hoge en stijlvolle brievenbus die er voor zorgt dat brieven, kaarten en kleine pakketjes gemakkelijk bij u thuis bezorgd kunnen worden. Het statief en ook de brievenbus zijn verkrijgbaar in groen, blauw en RVS en zijn gemaakt van respectievelijk metaal en roestvrij staal. De brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 centimeter en voldoet zodoende aan de standaard vereisten.


Beschikbare varianten statief

Beschikbare kleuren statief

  • blauw
  • groen
  • RVS

Formaat statief

  • B 410mm L 1800mm (netto gewicht 4,0 kg)

Productinformatie statief

Statief brievenbus geschikt voor gebruik buiten: Het groene statief en het blauwe statief zijn geschikt voor buitengebruik.

Statief brievenbus voor intensief gebruikHet groene statief en het blauwe statief zijn geschikt voor intensief gebruik binnen of buiten.

30 andere producten in dezelfde categorie: