verlichte brievenbussen

Brievenbussen met verlichting

De website brievenbussenkopen.nl biedt u enkele elegant vormgegeven brievenbussen met verlichting. De bussen zijn voorzien van led verlichting en gaan branden nadat de brievenbus wordt geopend of worden verlicht door middel van een sensor en timer zodat de bus aan de binnen- en buitenzijde optimaal wordt verlicht. Tevens hebben de bussen een openingstop of openingsvergrendeling zodat uw post niet naar buiten valt wanneer de bus wordt geopend.

Handige extra’s

De bussen zijn prachtig vormgegeven en zijn beschikbaar in diverse materialen, denkt u dan aan rvs of roestvrijstaal maar ook hoogwaardig kunststof met een matte finish. Sommige modellen zijn voorzien van een geïntegreerd krantenvak zodat uw krant netjes kan worden bezorgd en droog blijft met voldoende ruimte voor de overige post. Naast brievenbussen met verlichting biedt brievenbussenkopen.nl o.a. ook diverse andere soorten brievenbussen zoals nostalgische brievenbussen, brievenbussen die aan de want worden bevestigd, roestvrij stalen brievenbussen, staande brievenbussen in vele soorten en maten, design brievenbussen en handige accessoires.

Verlichte brievenbus Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
  • 82,95 €

    Extra diepe wandbrievenbus Extra diepe brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 33,2 x 3,2 cm). Voorzien van binnenverlichting en openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

    82,95 €
Toont 1 - 1 van 1 item