wand brievenbussen kopen

Mooie wandbrievenbussen kopen

Op brievenbussenkopen.nl vindt u een breed en groot assortiment aan wandbrievenbussen. Van antieke (nostaligische) brievenbussen tot verzinkt staal en van verlichte brievenbussen tot RVS wandbrievenbussen(roestvrij staal). Prachtige tijdloze ontwerpen met een aantrekkelijke prijs die u desgewenst ook aan een speciaal daarvoor bestemde set palen kunt bevestigen. De wandbrievenbussen kunt u kopen in diverse kleuren, materialen, maten en patronen.

Een breed assortiment wandbrievenbussen bestellen

Dankzij dit brede assortiment vindt u natuurlijk altijd wel een brievenbus die bij uw huis past. Wilt u een gekleurde bus aan de muur? Geen probleem op brievenbussenkopen.nl vindt u altijd de juiste brievenbus die bij u past! Naast wandbrievenbussen biedt brievenbussenkopen.nl o.a. ook diverse andere soorten brievenbussen zoals nostalgische brievenbussen, verlichte brievenbussen, roestvrij stalen brievenbussen, staande brievenbussen in vele soorten en maten, design brievenbussen en handige accessoires.

Wand brievenbus Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 27 items
 • 54,95 €

  Stijlvolle RVS wandbrievenbus Toledon RVS wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden.

  54,95 €
 • 70,95 €

  Stalen brievenbus 'Leipzig' Stalen brievenbus model 'Leipzig' met inworpopening (25,2 x 3 cm) en een deur aan voorzijde. Het model brievenbus is voorzien van een cylinderslot zodat uw post en pakketjes goed zijn opgeborgen.

  70,95 €
 • 74,95 €

  Stalen wandbrievenbus Roestvrij stalen wandbrievenbus (Tian) voor wandbevestiging. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de RVS  klep. Met cilinderslot en naamplaathoudertje.

  74,95 €
 • 129,95 €
  Aanbieding!

  Stalen brandveilige wandbrievenbus Stalen brandveilige wandbrievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg en is voorzien van een cylinderslot.

  129,95 €
 • 79,95 €

  Brandveilige wandbrievenbus Stalen, brandveilige brievenbus met afsluitbare inworpopening (26 x2,3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is tegen veranderende weersomstandigheden.

  79,95 €
 • 53,45 €

  Design brievenbus Functionele, design brievenbus van kunststof met inworpopening (26,1 x 3,9 cm) onder de klep.

  53,45 €
 • 47,95 €

  Groene kunststof brievenbus van polyethyleen Brievenbus van polyethyleen geschikt voor zowel wand- als paalbevestiging. De inworpopening bevindt zich onder de klep (45x265 mm). Voorzien van slot aan de voorzijde.

  47,95 €
 • 109,95 €

  RVS brievenbus RVS brievenbus met inworpopening (33,3 x 3,4 cm) aan de achterzijde waardoor ideaal voor bevestiging in een hek of afrastering. De inworpklep aan de achterzijde kan eenvoudig gedemonteerd worden. Hierdoor is de brievenbus tevens geschikt voor montage aan de binnenkant van de deur als verzamelbak.

  109,95 €
 • 92,95 €

  Brievenbus van geborsteld staal Opvallende brievenbus van geborsteld RVS met een transparant gesatineerde deur met envelop design en verchroomd slot. Beschermlaag uit krasvaste lak. De brievenbus is voorzien van openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post. Met geïntegreerd krantenvak onder de brievenbus.

  92,95 €
 • 82,95 €

  Elegante brievenbus van verzinkt staal Eenvoudige, elegante brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 32,5 x 3,3 cm). De brievenbus is voorzien van openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

  82,95 €
 • 82,95 €

  Extra diepe wandbrievenbus Extra diepe brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 33,2 x 3,2 cm). Voorzien van binnenverlichting en openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

  82,95 €
 • 31,95 €

  Stijlvolle wandbrievenbus Toledon in diverse kleuren verkrijgbaar In diverse kleuren verkrijgbare wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden. Ook verkrijgbaar in roestvrij stalen uitvoering.

  31,95 €
 • 33,95 €

  Wandbrievenbus Malagan verkrijgbaar in meerdere kleuren Brievenbus voor wandbevestiging uitgerust met cilinderslot. De inworpopening (35,8 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen de diverse weersomstandigheden.

  33,95 €
 • 34,95 €

  Stalen wandbrievenbus Granadan met klep Stalen wandbrievenbus met klep en opening voorzien van cilinderslot aan de voorzijde. De wandbrievenbus is verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuren en een rvs uitvoering. De inworpopening heeft een formaat van 32 x 4 cm en is gemakkelijk op te lichten vanwege de opstaande rand.

  34,95 €
 • 41,95 €

  Ruime wandbrievenbus met opening onder klep Een ruime wandbrievenbus dit model genaamd Sebastian met een opening onder de klep en voorzien van een naamplaathouder. De wandbrievenbus heeft voorgeboorde gaten voor bevestiging aan muur of hek.

  41,95 €
 • 52,95 €

  RVS wandbrievenbus Toledon met cilinderslot In RVS verkrijgbare wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden. Ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

  52,95 €
 • 49,95 €

  Wandbrievenbus Malagan verkrijgbaar in roestvrij staal Roestvrij stalen brievenbus voor wandbevestiging uitgerust met cilinderslot. De inworpopening (35,8 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen de diverse weersomstandigheden.

  49,95 €
 • 54,95 €

  RVS wandbrievenbus Granadan met klep RVS wandbrievenbus met klep en opening voorzien van cilinderslot aan de voorzijde. De wandbrievenbus is verkrijgbaar in een rvs uitvoering en daarnaast in maar liefst 5 kleuren. De inworpopening heeft een formaat van 32 x 4 cm en is gemakkelijk op te lichten vanwege de opstaande rand.

  54,95 €
 • 219,95 €

  Roestvrij stalen brievenbus Roestvrij stalen brievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg.

  219,95 €
 • 37,95 €

  Wandbrievenbus Geronan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  37,95 €
 • 36,95 €

  Wandbrievenbus Armilan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (32,5 x 3 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is. Met krantenvak aan de onderzijde van de brievenbus.

  36,95 €
 • 44,95 €

  Wandbrievenbus Zamoran Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (32 x 2 cm) bevindt zich achter de klep. Met krantenvak aan de achterzijde van de brievenbus.

  44,95 €
 • 34,95 €

  Wandbrievenbus Tatifan Bijzonder vormgegeven wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (23 x 4 cm) bevindt zich achter de klep.

  34,95 €
 • 34,95 €

  Wandbrievenbus Lugon Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (25 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  34,95 €
Toont 1 - 24 van de 27 items