wand brievenbussen kopen

Mooie wandbrievenbussen kopen

Op brievenbussenkopen.nl vindt u een breed en groot assortiment aan wandbrievenbussen. Van antieke (nostaligische) brievenbussen tot verzinkt staal en van verlichte brievenbussen tot RVS wandbrievenbussen(roestvrij staal). Prachtige tijdloze ontwerpen met een aantrekkelijke prijs die u desgewenst ook aan een speciaal daarvoor bestemde set palen kunt bevestigen. De wandbrievenbussen kunt u kopen in diverse kleuren, materialen, maten en patronen.

Een breed assortiment wandbrievenbussen bestellen

Dankzij dit brede assortiment vindt u natuurlijk altijd wel een brievenbus die bij uw huis past. Wilt u een gekleurde bus aan de muur? Geen probleem op brievenbussenkopen.nl vindt u altijd de juiste brievenbus die bij u past! Naast wandbrievenbussen biedt brievenbussenkopen.nl o.a. ook diverse andere soorten brievenbussen zoals nostalgische brievenbussen, verlichte brievenbussen, roestvrij stalen brievenbussen, staande brievenbussen in vele soorten en maten, design brievenbussen en handige accessoires.

Wand brievenbus Er zijn 32 producten

per pagina
Toont 25 - 32 van de 32 items
 • 29,95 €

  Wandbrievenbus Geronan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  29,95 €
 • 27,95 €

  Wandbrievenbus Armilan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (32,5 x 3 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is. Met krantenvak aan de onderzijde van de brievenbus.

  27,95 €
 • 31,95 €

  Wandbrievenbus Zamoran Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (32 x 2 cm) bevindt zich achter de klep. Met krantenvak aan de achterzijde van de brievenbus.

  31,95 €
 • 28,85 €

  Wandbrievenbus Tatifan Bijzonder vormgegeven wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (23 x 4 cm) bevindt zich achter de klep.

  28,85 €
 • 29,95 €

  Wandbrievenbus Lugon Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (25 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  29,95 €
 • 32,95 €

  Wandbrievenbus Denian Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (34 x 4,5 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  32,95 €
 • 119,95 €

  Brievenbus Victorian Robuuste, staande brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal. De grote inworpopening (36 x 17 cm) bevindt zich achter de klep. Geschikt voor grotere poststukken en kleine pakketjes. Bij het sluiten van de klep valt de post een verdieping lager in het grote vak dat d.m.v. een cilinderslot afgesloten is.

  119,95 €
 • 29,95 €

  Wandbrievenbus Valencian Strakke brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal met matte finish. De inworpopening (26,5 x 3,7 cm) bevindt zich onder de klep, die voorzien is van soft close mechanisme. De brievenbus beschikt over een cilinderslot en naamplaathouder.

  29,95 €
Toont 25 - 32 van de 32 items