Staande brievenbussen kopen

Een staande brievenbus bestellen

Wanneer u een mooie staande brievenbus zoekt, en deze eenvoudig thuis wilt laten bezorgen, bent u bij Brievenbussenkopen.nl aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment aan staande brievenbussen, allen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een staande brievenbus bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Een staande brievenbus bestellen op de website

Een staande brievenbus bestellen kan in vele dessins. Al de producten die wij aanbieden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De staande brievenbussen zijn modern vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende materialen. Van verzinkt staal tot roestvrij staal en van kunststof tot rvs met poedercoating.

Wilt u staande brievenbussen bestellen met een speciale eigenschap? Een staande brievenbus bestellen met een deur? Of misschien een postvak dat op slot kan? Deze en andere eigenschappen vindt u terug in de webshop. In onderstaande links vindt u enkele voorbeeldmodellen.

De variaties op brievenbussenkopen.nl

Op brievenbussenkopen.nl vindt u vele variaties. U kunt meer dan een staande brievenbus bestellen. De variaties die wij aanbieden zijn: Wand-, Verlichte-, Nostalgie-, Design-, en Staande brievenbussen. U kunt onze gehele collectie brievenbussen gemakkelijk online bekijken.

Staande brievenbus bestellen Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
 • 189,95 €

  RVS statief voor brievenbus Stijlvolle van RVS gemaakt statief voor brievenbus model "Bobi". Het RVS statief is speciaal ontworpen voor de RVS brievenbus (441160) maar kan eventueel ook gebruikt worden voor de groene of blauwe uitvoeringen van het model "Bobi" (441160).

  189,95 €
 • 344,95 €

  RVS Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige RVS brievenbus met forse inhoud, dit RVS model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De RVS brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  344,95 €
 • 349,95 €

  Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige brievenbus uitgevoerd in groen of blauw met forse inhoud, dit model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De groene of blauwe brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  349,95 €
 • 429,95 €

  Vierkante, robuuste brievenbus van staal Een vierkante, robuuste brievenbus van staal met inworpopening (33 x 8 cm) en deur aan de voorzijde. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De brievenbus is brandveilig en heeft een gewicht van +/- 18 kg.

  429,95 €
 • 42,95 €

  Grondverankering voor staande brievenbus Onderstel voor grondverankering staande vierkante brievenbus ‘Rooftop’. Sterk onderstel voor het stevig verankeren van een grote staande brievenbus met inworpopeningen aan beide zijden.

  42,95 €
 • 299,95 €

  Hoogwaardige kwaliteit brievenbus van staal Stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inworpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. Eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  299,95 €
 • 429,95 €

  Stalen RVS brievenbus met verstelbare inhoud Roestvrij stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inwerpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De stalen brievenbus is eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  429,95 €
 • 299,95 €
  Aanbieding!

  Extra ruime brievenbus Extra ruime brievenbus van RVS met poedercoating. Voorzien van deur met cilinderslot en speciale klepconstructie waardoor poststukken bij het sluiten van de bovenklep in het afgesloten onderste compartiment vallen. Geschikt voor grote poststukken en pakketjes (maximaal ca. 4 ordners).

  299,95 €
 • 165,95 €

  Statief in groen of blauw voor model Bobi Kwalitatief hoogwaardig statief voor brievenbus model "Bobi". Het statief is speciaal ontworpen voor de groene of blauwe brievenbus (441160) maar kan eventueel ook gebruikt worden voor de roestvrij stalen uitvoeringen van het model "Bobi" (441160).

  165,95 €
 • 74,95 €

  Losse palen voor het bevestigen van een of meerdere brievenbussen Universele brievenbuspalen (2 stuks) van RVS met speciale gaten. Beschermd tegen diefstal door blinde montage, daarnaast heeft u de mogelijkheid om de palen in te korten of in beton te gieten. Schroeven zijn inbegrepen.

  74,95 €
Toont 1 - 10 van de 10 items