wand brievenbus kopen

Gemakkelijk een wand brievenbus bestellen

Een wandbrievenbus bestellen? Bent u opzoek naar een wand brievenbus van een bepaald formaat of een specifieke kleur? Een speciaal design, of gewoon praktisch en functioneel? Brievenbussenkopen.nl heeft een ruim assortiment wand brievenbussen. Bekijk op deze pagina ons assortiment en bestel eenvoudig een wandbrievenbus.

Assortiment wand brievenbussen

Op brievenbussenkopen.nl vindt u een breed en uitgebreid assortiment aan wandbrievenbussen. Van antieke (nostaligische) wand brievenbussen tot wand brievenbussen van verzinkt staal. U kunt uit ons assortiment een wand brievenbus bestellen in prachtige tijdloze ontwerpen die daarnaast aantrekkelijk zijn geprijsd. De wandbrievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen, maten en dessings.

Zoekt u een inworpopening onder een klep, aan de voorkant of wellicht een brievenbus met een deur? Een brievenbus met een extra grote inworpopening of een RVS wandbrievenbus? Of wilt u een wand brievenbus bestellen met een stevig cilinderslot? U vindt dit alles in onze webshop. In onderstaande links vindt u enkele van onze meest populaire modellen.

Andere soorten wandbrievenbussen bestellen

Op brievenbussenkopen.nl kunt u meer dan alleen wand brievenbussen bestellen, ons assortiment omvat ook staande-, design-, verlichte-, en RVS brievenbussen. U kunt het gehele assortiment rustig door kijken op deze website.

Wand brievenbus bestellen Er zijn 19 producten

Toont 1 - 19 van de 19 items
 • 54,95 €

  Stijlvolle RVS wandbrievenbus Toledon RVS wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden.

  54,95 €
 • 70,95 €

  Stalen brievenbus 'Leipzig' Stalen brievenbus model 'Leipzig' met inworpopening (25,2 x 3 cm) en een deur aan voorzijde. Het model brievenbus is voorzien van een cylinderslot zodat uw post en pakketjes goed zijn opgeborgen.

  70,95 €
 • 74,95 €

  Stalen wandbrievenbus Roestvrij stalen wandbrievenbus (Tian) voor wandbevestiging. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de RVS  klep. Met cilinderslot en naamplaathoudertje.

  74,95 €
 • 129,95 €
  Aanbieding!

  Stalen brandveilige wandbrievenbus Stalen brandveilige wandbrievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg en is voorzien van een cylinderslot.

  129,95 €
 • 79,95 €

  Brandveilige wandbrievenbus Stalen, brandveilige brievenbus met afsluitbare inworpopening (26 x2,3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is tegen veranderende weersomstandigheden.

  79,95 €
 • 53,45 €

  Design brievenbus Functionele, design brievenbus van kunststof met inworpopening (26,1 x 3,9 cm) onder de klep.

  53,45 €
 • 47,95 €

  Groene kunststof brievenbus van polyethyleen Brievenbus van polyethyleen geschikt voor zowel wand- als paalbevestiging. De inworpopening bevindt zich onder de klep (45x265 mm). Voorzien van slot aan de voorzijde.

  47,95 €
 • 109,95 €

  RVS brievenbus RVS brievenbus met inworpopening (33,3 x 3,4 cm) aan de achterzijde waardoor ideaal voor bevestiging in een hek of afrastering. De inworpklep aan de achterzijde kan eenvoudig gedemonteerd worden. Hierdoor is de brievenbus tevens geschikt voor montage aan de binnenkant van de deur als verzamelbak.

  109,95 €
 • 92,95 €

  Brievenbus van geborsteld staal Opvallende brievenbus van geborsteld RVS met een transparant gesatineerde deur met envelop design en verchroomd slot. Beschermlaag uit krasvaste lak. De brievenbus is voorzien van openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post. Met geïntegreerd krantenvak onder de brievenbus.

  92,95 €
 • 82,95 €

  Elegante brievenbus van verzinkt staal Eenvoudige, elegante brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 32,5 x 3,3 cm). De brievenbus is voorzien van openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

  82,95 €
 • 219,95 €

  Roestvrij stalen brievenbus Roestvrij stalen brievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg.

  219,95 €
 • 37,95 €

  Wandbrievenbus Geronan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  37,95 €
 • 36,95 €

  Wandbrievenbus Armilan Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (32,5 x 3 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is. Met krantenvak aan de onderzijde van de brievenbus.

  36,95 €
 • 44,95 €

  Wandbrievenbus Zamoran Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (32 x 2 cm) bevindt zich achter de klep. Met krantenvak aan de achterzijde van de brievenbus.

  44,95 €
 • 34,95 €

  Wandbrievenbus Tatifan Bijzonder vormgegeven wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (23 x 4 cm) bevindt zich achter de klep.

  34,95 €
 • 34,95 €

  Wandbrievenbus Lugon Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (25 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  34,95 €
 • 37,95 €

  Wandbrievenbus Denian Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (34 x 4,5 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

  37,95 €
 • 149,95 €

  Brievenbus Victorian Robuuste, staande brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal. De grote inworpopening (36 x 17 cm) bevindt zich achter de klep. Geschikt voor grotere poststukken en kleine pakketjes. Bij het sluiten van de klep valt de post een verdieping lager in het grote vak dat d.m.v. een cilinderslot afgesloten is.

  149,95 €
 • 32,95 €

  Wandbrievenbus Valencian Strakke brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal met matte finish. De inworpopening (26,5 x 3,7 cm) bevindt zich onder de klep, die voorzien is van soft close mechanisme. De brievenbus beschikt over een cilinderslot en naamplaathouder.

  32,95 €
Toont 1 - 19 van de 19 items