Wandbrievenbus Zamoran

Wandbrievenbus Zamoran

Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (32 x 2 cm) bevindt zich achter de klep. Met krantenvak aan de achterzijde van de brievenbus.

Meer details

44,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 345mm
Breedte 392mm
Diepte 205mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: klassieke wandbrievenbus Zamoran in meerdere kleuren

Klassieke wandbrievenbus met gedeeltelijke transparante zijkant zodat u eenvoudig kunt zien of er post of pakketjes zijn besteld door de postbode of pakketbezorger. De wandbrievenbus met klassieke uitstraling is verkrijgbaar in de volgende mogelijkheden; wandbrievenbus klassiek wit model Zamoran, wandbrievenbus klassiek zilver model Zamoran, wandbrievenbus klassiek groen model Zamoran, wandbrievenbus klassiek blauw model Zamoran en wandbrievenbus klassiek antraciet model Zamoran.


Beschikbare varianten brievenbus Zamoran

Beschikbare kleuren brievenbus Zamoran

  • wit
  • zilver
  • groen
  • blauw
  • antraciet

Formaat brievenbus Zamoran

  • B 392mm L 205mm H 345mm

Productinformatie brievenbus Zamoran

De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Zamoran is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Zamoran kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Zamoran kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

De wandbrievenbus Zamoran kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Zamoran kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: