Gekleurde brievenbus 'Bobi' (wand- of statiefmontage)

Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage

Prachtige brievenbus uitgevoerd in groen of blauw met forse inhoud, dit model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De groene of blauwe brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

Meer details

349,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15,00 € Tot 30,00 €

Datasheet

Hoogte 50 cm
Breedte 32 cm
Diepte 21 cm
Type brievenbus wandbrievenbus
Kleur brievenbus groen en blauw
Materiaal brievenbus plaatstaal
Inclusief slot ja

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage

Het groene of blauwe brievenbusmodel "Bobi" is een mooie brievenbus in het assortiment van brievenbussen-kopen.nl, prachtig uitgevoerd in groen of blauw zodat u lang kunt genieten van deze brievenbus. De brievenbus kan aan de wand of muur worden bevestigd maar het is ook mogelijk dit model wandbrievenbus aan een statief te bevestigen. Dit statief is o.a. ook verkrijgbaar in een bijpassende groene of blauwe uitvoering. De brievenbus heeft een standaard inwerpopening van 26x4 centimeter en voldoet zodoende aan de standaard vereisten. Naast de groene en blauwe uitvoering is dit model ook in een RVS uitvoering verkrijgbaar.


Beschikbare varianten brievenbus voor wand- of statiefmontage

Beschikbare kleuren brievenbus voor wand- of statiefmontage

  • blauw
  • groen
  • RVS

Formaat brievenbus voor wand- of statiefmontage

  • B 320mm L 500mm H 210mm (netto gewicht 5,7 kg)

Productinformatie brievenbus voor wand- of statiefmontage

Statief brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De groene of blauwe brievenbus voor wand- of statiefmontage is geschikt voor buitengebruik.

Statief brievenbus voor intensief gebruik: De groene of blauwe brievenbus voor wand- of statiefmontage is geschikt voor intensief gebruik binnen of buiten.

Statief brievenbus voor intensief gebruik: De groene of blauwe brievenbus voor wand- of statiefmontage wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal voor wandmontage.

Statief brievenbus voor intensief gebruik: De groene of blauwe brievenbus voor wand- of statiefmontage wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

30 andere producten in dezelfde categorie: