Wandbrievenbus Armilan

Wandbrievenbus Armilan

Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (32,5 x 3 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is. Met krantenvak aan de onderzijde van de brievenbus.

Meer details

36,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 410mm
Breedte 372mm
Diepte 118mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: mooie design wandbrievenbus Armilan in diverse kleuren

Leuke en hippe wandbrievenbus voor het onbeschadigd ontvangen van post of eventueel kleine pakketjes. De wandbrievenbus heeft een slotje zodat uw bestelde post of pakketjes niet zomaar meegenomen kan worden. De wandbrievenbus is in  de volgende mogelijkheden verkrijgbaar;


Beschikbare varianten brievenbus Armilian

Beschikbare kleuren brievenbus Armilian

  • wit
  • antraciet

Formaat brievenbus Armilian

  • B 372mm L 118mm H 410mm

Productinformatie brievenbus Armilian

De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Armilan is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Armilan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Armilan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: