Wandbrievenbus Lugon

Wandbrievenbus Lugon

Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot. De inworpopening (25 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

Meer details

34,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 424mm
Breedte 291mm
Diepte 170mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: moderne en strak vormgegeven wandbrievenbus in meerdere kleur uitvoeringen

Wandbrievenbus met moderne uitstraling voor het ontvangen van post en kleine pakketjes, de wandbrievenbus is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u altijd wel een kleur vindt naar uw wensen; wand brievenbus blauw model Lugon, wand brievenbus groen model Lugon, wand brievenbus wit model Lugon en wand brievenbus antraciet model Lugon.


Beschikbare varianten brievenbus Lugon

Beschikbare kleuren brievenbus Lugon

  • wit
  • blauw
  • groen
  • antraciet

Formaat brievenbus Lugon

  • B 291mm L 170mm H 424mm

Productinformatie brievenbus

De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Lugon is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Lugon kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Lugon kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

De wandbrievenbus Lugon kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Lugon kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: