Wandbrievenbus Valencian

BK716975

Wandbrievenbus Valencian

Strakke brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal met matte finish. De inworpopening (26,5 x 3,7 cm) bevindt zich onder de klep, die voorzien is van soft close mechanisme. De brievenbus beschikt over een cilinderslot en naamplaathouder.

Meer details

32,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 420mm
Breedte 335mm
Diepte 100mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: matte wandbrievenbus voor post of pakketjes

Rechthoekige in antraciet uitgevoerde wandbrievenbus voor post of pakketjes, de wandbrievenbus heeft daarnaast een slotje en een naamplaatje houder zodat u eenvoudig de wandbrievenbus af kunt sluiten om diefstal van post of pakketjes te voorkomen. De wandbrievenbus is in de volgende kleuren te bestellen; wandbrievenbus met matte finish in antraciet.

Beschikbare varianten brievenbus Valencian

Beschikbare kleuren brievenbus Valencian

  • antraciet

Formaat brievenbus Valencian

  • B 335mm L 100mm H 420mm

Productinformatie brievenbus

De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Valencian is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Valencian kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Valencian kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

De wandbrievenbus Valencian kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Valencian kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: