verlichte brievenbus bestellen

Online een verlichte brievenbus bestellen

Een verlichte brievenbus bestellen kunt u eenvoudig online doen. Op Brievenbussenkopen.nl heeft u de keuze uit een ruime collectie brievenbussen. Verlichte brievenbussen bestellen kan in allerlei soorten en maten. U kunt hieronder meer lezen over onze collectie.

Collectie verlichte brievenbussen

Op brievenbussenkopen.nl vindt u een uitgebreide collectie. U kunt een verlichte brievenbus bestellen met front- of binnenverlichting. Bijvoorbeeld door middel van een LED lampje in de brievenbus. Op deze pagina kunt u enkele verschillende dessins verlichte brievenbussen bestellen.

Zoekt u een brievenbus met een grote inhoud? Een apart krantenvak? Een brievenbus gemaakt van roestvrij staal? Of selecteert u een brievenbus voornamelijk op een mooie vormgeving? Dit alles vindt u terug in onze webshop. Onderaan de pagina vindt u onze huidige collectie.

Volledige collectie op brievenbussenkopen.nl

Op brievenbussenkopen.nl kunt u meer dan alleen een verlichte brievenbus bestellen, in ons assortiment zijn ook wand-, RVS-, design-, en staande brievenbussen opgenomen. U kunt onze gehele collectie brievenbussen bekijken op deze website.

Verlichte brievenbus bestellen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • 199,95 €

    Mooi vormgegeven RVS wandbrievenbus Mooi vormgegeven brievenbus met RVS front en LED verlichting. De inworpopening (37 x 3,8 cm) bevindt zich onder de klep. De verlichting wordt door een sensor en timer geactiveerd en verlicht de brievenbus zowel aan de binnenkant als aan de buitenzijde.

    199,95 €
  • 74,95 €

    Extra diepe wandbrievenbus Extra diepe brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 33,2 x 3,2 cm). Voorzien van binnenverlichting en openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

    74,95 €
Toont 1 - 2 van de 2 items