Brievenbus 'Comfort' (met binnenverlichting en stop)

Extra diepe wandbrievenbus

Extra diepe brievenbus van verzinkt staal met inworpopening onder de klep (inworp: 33,2 x 3,2 cm). Voorzien van binnenverlichting en openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.

Meer details

77,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 34 cm
Breedte 38 cm
Diepte 14.8 cm
Type brievenbus wandbrievenbus
Kleur brievenbus zwart, wit en zilvergrijs
Materiaal brievenbus verzinkt staal
Inclusief slot ja

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: extra diepe brievenbus

Een extra diepe wandbrievenbus die verkrijgbaar is in diverse kleuren, zo vindt u altijd wel een kleur die past bij uw entree of in uw tuin. De wandbrievenbus is natuurlijk ook uitermate geschikt om op kantoor te gebruiken, gemaakt van degelijke materialen is een lange levensduur verzekerd. De wandbrievenbus heeft een inwerpopening onder de klep zodat u geen last heeft van inslaande wind, sneeuw of regen. De bezorgde poststukken en kleine pakketjes blijven zodoende optimaal beschermd. De wandbrievenbus is uitgerust met een binnenverlichting zodat u ook in de gure wintermaanden zonder probleem uw post en pakketjes uit kunt nemen.


Beschikbare varianten extra diepe brievenbus

Beschikbare kleuren extra diepe brievenbus

  • zwart
  • wit
  • zilvergrijs

Formaat extra diepe brievenbus

  • B 380mm L 148mm H 340mm (netto gewicht 3,0 kg)

Productinformatie extra diepe brievenbus

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De extra diepe brievenbus (verkrijgbaar in wit, zwart en zilvergrijs) is geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe extra diepe brievenbus (verkrijgbaar in wit, zwart en zilvergrijs) wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor muurbevestiging of eventueel brievenbuspaal(palen).

30 andere producten in dezelfde categorie: