Wandbrievenbus Geronan

Wandbrievenbus Geronan

Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

Meer details

37,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 480mm
Breedte 322mm
Diepte 155mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: opvallende wandbrievenbus Geronan in diverse kleuren

Leuke en opvallende brievenbus voor het droog en onbeschadigd ontvangen van uw post en kleine pakketjes. De wandbrievenbussen zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; Geronan wandbrievenbus wit, Geronan wandbrievenbus blauw, Geronan wandbrievenbus zwart en Geronan wandbrievenbus groen. De wandbrievenbussen zijn van een degelijke kwaliteit en garanderen een lange en intensieve periode van gebruik.


Beschikbare varianten brievenbus Geronan

Beschikbare kleuren brievenbus Geronan

  • wit
  • blauw
  • zwart
  • groen

Formaat brievenbus Geronan

  • B 322mm L 155mm H 480mm

Productinformatie brievenbus Geronan

De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Geronan is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Geronan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Geronan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: