Wandbrievenbus Tatifan

Wandbrievenbus Tatifan

Bijzonder vormgegeven wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (23 x 4 cm) bevindt zich achter de klep.

Meer details

34,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 370mm
Breedte 362mm
Diepte 133mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: Tatifan wand brievenbus in meerdere kleuren

Klassiek vormgegeven Tatifan wand brievenbus die verkrijgbaar is in meerdere kleuren. De wandbrievenbus heeft een bijzondere vormgeving en valt zodoende op en zorgt er voor dat uw post of kleine pakketjes eenvoudig kunnen worden afgeleverd, dankzij het slotje is uw wandbrievenbus eenvoudig af te sluiten en voorkomt u het wegnemen van de inhoud van de brievenbus. De wand brievenbus is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; Tatifan wandbrievenbus wit en Tatifan wandbrievenbus zwart.


Beschikbare varianten brievenbus Tatifan

Beschikbare kleuren brievenbus Tatifan

  • wit
  • zwart

Formaat brievenbus Tatifan

  • B 362mm L 133mm H 370mm

Productinformatie brievenbus Tatifan

De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Tatifan is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Tatifan kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Tatifan kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

De wandbrievenbus Tatifan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Tatifan kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: