Brievenbus Bobi RVS Bekijk groter

RVS Brievenbus 'Bobi' (wand- of statiefmontage)

BK441160

RVS Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage

Prachtige RVS brievenbus met forse inhoud, dit RVS model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De RVS brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

Meer details

354,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 13,00 € Tot 26,00 €

Datasheet

Hoogte 50 cm
Breedte 32 cm
Diepte 21 cm
Type brievenbus wandbrievenbus
Kleur brievenbus rvs
Materiaal brievenbus roestvrij staal
Inclusief slot ja

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: rvs brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage

Het RVS brievenbusmodel "Bobi" is een pareltje in het assortiment van brievenbussen-kopen.nl, prachtig uitgevoerd in hoogwaardig RVS zodat u lang kunt genieten van deze brievenbus. De brievenbus kan aan de wand of muur worden bevestigd maar het is ook mogelijk dit model wandbrievenbus aan een statief te bevestigen. Dit statief is o.a. ook verkrijgbaar in een hoogwaardige RVS uitvoering. De brievenbus heeft een standaard inwerpopening van 26x4 centimeter en voldoet zodoende aan de standaard vereisten. Naast de RVS uitvoering is dit model ook in een groene en blauwe uitvoering verkrijgbaar.


Beschikbare varianten brievenbus voor wand- of statiefmontage

Beschikbare kleuren brievenbus voor wand- of statiefmontage

  • RVS
  • blauw
  • groen

Formaat brievenbus voor wand- of statiefmontage

  • B 320mm L 500mm H 210mm (netto gewicht 5,7 kg)

Productinformatie brievenbus voor wand- of statiefmontage

Statief brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De RVS brievenbus voor wand- of statiefmontage is geschikt voor buitengebruik.

Statief brievenbus voor intensief gebruik: De RVS brievenbus voor wand- of statiefmontage is geschikt voor intensief gebruik binnen of buiten.

Statief brievenbus voor intensief gebruikDe RVS brievenbus voor wand- of statiefmontage wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal voor wandmontage.

Statief brievenbus voor intensief gebruikDe RVS brievenbus voor wand- of statiefmontage wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

30 andere producten in dezelfde categorie: