Wandbrievenbus Denian

Wandbrievenbus Denian

Wandbrievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal voorzien van cilinderslot en naamplaathouder. De inworpopening (34 x 4,5 cm) bevindt zich onder de klep, waardoor de post beschermd is.

Meer details

37,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 330mm
Breedte 384mm
Diepte 170mm
Type brievenbus wandbrievenbus

Meer informatie

Brievenbus-kopen.nl: gepoedercoate wandbrievenbus in meerdere kleuren

Opvallende wandbrievenbus in meerdere kleuren met een slotje dat voorkomt dat uw pakketjes of brieven ongevraagd mee worden genomen. Tevens een naamplaatje zodat u eenvoudig aan kunt geven aan wie de post of pakketjes gericht kunnen worden. De Denian wandbrievenbus is verkrijgbaar in de volgende kleuren; poeder coated wandbrievenbus in kleur wit en poeder coated wandbrievenbus in kleur antraciet.


Beschikbare varianten brievenbus Denian

Beschikbare kleuren brievenbus Denian

  • wit
  • zwart

Formaat brievenbus Denian

  • B 384mm L 170mm H 330m

Productinformatie brievenbus Denian

De wandbrievenbus Denian is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Denian is geschikt voor binnengebruik.

De wandbrievenbus Denian is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Denian is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wandbrievenbus Denian is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Denian is geschikt voor intensief gebruik.

De wandbrievenbus Denian kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: De wandbrievenbus Denian kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

De wandbrievenbus Denian kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandbrievenbus Denian kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: