rvs brievenbus bestellen

Een RVS brievenbus thuis laten bezorgen

Wilt u een RVS brievenbus bestellen en thuis laten bezorgen? Dan bevindt u zich op de juiste website! Brievenbussenkopen.nl biedt een ruime collectie brievenbussen aan. Daaronder kunt u ook RVS brievenbussen kopen in allerlei maten en ontwerpen. Hieronder kunt u meer lezen over ons assortiment. De brievenbussen vindt u onder aan de pagina.

Een RVS brievenbus bestellen uit ons assortiment

Roestvrij stalen brievenbussen kopen zijn een populaire keuze. De reden hiervan is dat de brievenbussen van een hoogwaardige kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Op Brievenbussenkopen.nl bieden wij u meerdere merken aan met uiteenlopende dessins, van simpele-, casual designs tot brievenbussen die een moderne uitstraling aan uw bedrijf of woning geven. Daarnaast kunt u, buiten RVS brievenbussen bestellen, ook nog accessoires aanschaffen. Denk hierbij aan brievenbuspalen of bijpassende statieven, zodat de brievenbus kan worden bevestigd. Een groot aantal brievenbussen uit ons assortiment zijn ook te gebruiken als wandbrievenbus.

Zoekt u RVS brievenbussen met een cilinderslot? Een RVS brievenbus bestellen met een inworpopening aan beide zijden? Of bent u enkel op zoek naar een RVS brievenbus met een stijlvol design? Dit alles vindt u terug in onze webshop. In onderstaande links vindt u enkele voorbeeldmodellen.

Categoriën RVS brievenbussenkopen.nl kopen

Op brievenbussenkopen.nl vindt u een uitgebreid assortiment. U kunt meer dan een RVS brievenbus bestellen. Andere categorieën die wij aanbieden zijn: Wand-, Verlichte-, Nostalgie-, Design-, en Staande brievenbussen. U kunt onze gehele collectie brievenbussen rustig online bekijken.

RVS brievenbus bestellen Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • 354,95 €

  RVS Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige RVS brievenbus met forse inhoud, dit RVS model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De RVS brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  354,95 €
 • 54,95 €

  Stijlvolle RVS wandbrievenbus Toledon RVS wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden.

  54,95 €
 • 74,95 €

  Stalen wandbrievenbus Roestvrij stalen wandbrievenbus (Tian) voor wandbevestiging. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de RVS  klep. Met cilinderslot en naamplaathoudertje.

  74,95 €
 • 459,95 €

  Stalen RVS brievenbus met verstelbare inhoud Roestvrij stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inwerpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De stalen brievenbus is eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  459,95 €
 • 109,95 €

  RVS brievenbus RVS brievenbus met inworpopening (33,3 x 3,4 cm) aan de achterzijde waardoor ideaal voor bevestiging in een hek of afrastering. De inworpklep aan de achterzijde kan eenvoudig gedemonteerd worden. Hierdoor is de brievenbus tevens geschikt voor montage aan de binnenkant van de deur als verzamelbak.

  109,95 €
 • 219,95 €

  Roestvrij stalen brievenbus Roestvrij stalen brievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg.

  219,95 €
Toont 1 - 6 van de 6 items