staande brievenbussen

Modern vormgegeven staande brievenbussen

Op de website van brievenbussenkopen.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan staande brievenbussen. Modern vormgegeven brievenbussen die passen in elke omgeving. Van verzinkt staal tot roestvrij staal en van kunststof tot rvs met poedercoating. Bij brievenbussenkopen.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van een staande brievenbus, de bussen kunnen desgewenst worden bevestigd op een statief of aan een standaard.

Extra ruimtes

Ons brede assortiment bestaat uit grote maar ook kleine brievenbussen, met een enkele inworp opening maar ook met inworp openingen aan beide zijdes. De brievenbussen zijn er in diverse kleuren en soorten materiaal. Maar ook bussen met extra ruimtes of ruimtes onder uw bus speciaal voor de (ochtend) krant. Naast staande brievenbussen biedt brievenbussenkopen.nl o.a. ook diverse andere soorten brievenbussen zoals nostalgische brievenbussen, verlichte brievenbussen, RVS brievenbussen, wand brievenbussen, design brievenbussen en bijpassende accessoires.

Staande brievenbus Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
 • 354,95 €

  RVS Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige RVS brievenbus met forse inhoud, dit RVS model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De RVS brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  354,95 €
 • 349,95 €

  Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige brievenbus uitgevoerd in groen of blauw met forse inhoud, dit model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De groene of blauwe brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  349,95 €
 • 439,95 €

  Vierkante, robuuste brievenbus van staal Een vierkante, robuuste brievenbus van staal met inworpopening (33 x 8 cm) en deur aan de voorzijde. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De brievenbus is brandveilig en heeft een gewicht van +/- 18 kg.

  439,95 €
 • 59,95 €

  Grondverankering voor staande brievenbus Onderstel voor grondverankering staande vierkante brievenbus ‘Rooftop’. Sterk onderstel voor het stevig verankeren van een grote staande brievenbus met inworpopeningen aan beide zijden.

  59,95 €
 • 299,95 €

  Hoogwaardige kwaliteit brievenbus van staal Stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inworpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. Eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  299,95 €
 • 459,95 €

  Stalen RVS brievenbus met verstelbare inhoud Roestvrij stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inwerpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De stalen brievenbus is eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  459,95 €
 • 79,95 €

  Losse palen voor het bevestigen van een of meerdere brievenbussen Universele brievenbuspalen (2 stuks) van RVS met speciale gaten. Beschermd tegen diefstal door blinde montage, daarnaast heeft u de mogelijkheid om de palen in te korten of in beton te gieten. Schroeven zijn inbegrepen.

  79,95 €
Toont 1 - 7 van de 7 items