rvs brievenbussen

Moderne rvs brievenbussen

Onbeschadigde post in een prachtige RVS of roestvrij stalen brievenbus, u vindt het op brievenbussenkopen.nl. Weersbestendig met een moderne look, van klein tot groter formaat zodat u niet direct wordt geconfronteerd met een overvolle brievenbus. Prachtige brievenbussen voor aan uw muur of langs de oprit, of u nu speciaal zoekt naar een bus voor uw postpakketten of pakketjes, de extra mogelijkheid om een krant te netjes op te bergen en droog te houden. Of gewoon een mooie rvs brievenbus, u bent bij brievenbussenkopen.nl aan het juiste adres!

Populariteit

Roestvrij stalen brievenbussen zijn zeer populair, kwalitatief hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Brievenbussenkopen.nl biedt u meerdere merken aan en vrijwel ieder model is ook als wandbrievenbus te gebruiken. Casuals designs maar ook zeer elegante oplossingen die een moderne uitstraling aan uw bedrijf of woning geven. Daarnaast bieden wij accessoires aan zodat uw bus aan brievenbuspalen kan worden bevestigd of wordt geleverd in combinatie met bijpassende statieven of onderstellen. Naast roestvrij stalen brievenbussen bieden wij o.a. ook diverse andere soorten brievenbussen zoals klassieke brievenbussen, brievenbussen met verlichting, vierkante staande brievenbussen, wandbrievenbussen, moderne brievenbussen en noodzakelijke accessoires.

RVS brievenbus Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • 354,95 €

  RVS Brievenbusmodel "Bobi" geschikt voor wand- of statiefmontage Prachtige RVS brievenbus met forse inhoud, dit RVS model brievenbus met de naam "Bobi" is een brievenbusmodel voor wand- of statiefmontage. De RVS brievenbus heeft een standaard inworpopening van 26x4 cm.

  354,95 €
 • 54,95 €

  Stijlvolle RVS wandbrievenbus Toledon RVS wandbrievenbus met cilinderslot die geschikt is voor wandbevestiging. De inworpopening (25 x 4 cm) zit onder de klep zodat de post beschermd is tegen diverse weersomstandigheden.

  54,95 €
 • 74,95 €

  Stalen wandbrievenbus Roestvrij stalen wandbrievenbus (Tian) voor wandbevestiging. De inworpopening (24 x 4 cm) bevindt zich onder de RVS  klep. Met cilinderslot en naamplaathoudertje.

  74,95 €
 • 459,95 €

  Stalen RVS brievenbus met verstelbare inhoud Roestvrij stalen brievenbus van hoogwaardige kwaliteit met een inwerpopening aan beide zijden. De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post. De stalen brievenbus is eenvoudig afsluitbaar en brandveilig. De inhoud van de brievenbus is verstelbaar van 35 tot 70 liter. Inworpopening: 26,5 x 5 cm.

  459,95 €
 • 109,95 €

  RVS brievenbus RVS brievenbus met inworpopening (33,3 x 3,4 cm) aan de achterzijde waardoor ideaal voor bevestiging in een hek of afrastering. De inworpklep aan de achterzijde kan eenvoudig gedemonteerd worden. Hierdoor is de brievenbus tevens geschikt voor montage aan de binnenkant van de deur als verzamelbak.

  109,95 €
 • 219,95 €

  Roestvrij stalen brievenbus Roestvrij stalen brievenbus met afsluitbare inworpopening (37,5 x 3 cm) onder de klep waardoor de post goed beschermd is. De brievenbus heeft een gewicht van 5kg.

  219,95 €
Toont 1 - 6 van de 6 items